Zomeravond Competitie 2020 inschrijving

Doe jij ook mee met de Zomeravondcompetitie?

Iedereen kan meedoen en zich individueel inschrijven via het inschrijfformulier op onze site!

(onder kopje competities en toernooien staat KNLTB zomeravondcompetitie 2020)

Aan de hand van alle aanmeldingen gaan wij kijken hoe we leuke teams kunnen samenstellen, die gezellig, zoveel mogelijk op zijn/haar niveau, rekening houdend met zijn/haar wensen, aan deze recreatieve competitie mee kunnen doen.

We hopen op veel aanmeldingen van beginnende tennissers tot spelers die al vaker competitie hebben gespeeld of spelen. De bedoeling is om grotere teams te maken, zodat je niet elke week hoeft te spelen (mag wel, geef dat dan aan op inschrijfformulier), meer tennissers leert kennen, kennis kunt maken met wedstrijdjes spelen en natuurlijk gezellig leuk samen kunt spelen.

Wat is de zomeravondcompetitie:
Dit is een recreatieve competitie, op woensdagavonden in mei en juni voor spelers en speelsters vanaf 17 jaar én geschikt voor alle speelsterktes. Elke competitiedag bestaat uit vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of DD, HD en 2x GD. Als je al in de voorjaarscompetitie speelt mag je ook zonder beperkingen meespelen in de zomeravondcompetitie. Er geldt Compact Spelen: bij de 40-40 stand wordt er gebruik gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS) en er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten.

Laten we er in Austerlitz op de woendagavonden in mei en juni een gezellige tennisavond van maken met z’n allen en schrijf je in via het inschrijfformulier op de site voor deze leuke tenniscompetitie!

Voor evt. verdere vragen kan je contact opnemen met:

Marianne den Engelsman

mar.engelsman@kpnmail.nl

telnr. 06-21275313