50+ Toernooi 2022

Beste oud-deelnemer, belangstellende,

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat de Sportvereniging Austerlitz op haar sportaccommodatie de bekende 50-plus toernooidagen organiseerde. Leuke dagen speciaal voor de groep seniorentennissers in onze regio met vele jaren veel belangstelling.

Hoewel we nog een enigszins onzekere toekomst tegemoet gaan, wil de organisatie je via deze mail de data voor 2022 doorgeven. Misschien ook wel handig met het oog op de vakantieplanning. We blijven dus optimistisch gestemd en zijn van plan om de draad in juni weer op te pakken.

In Austerlitz is deze winter niet alleen een nieuwe kunstgrasmat en LED-verlichting aangebracht maar eveneens twee echte PADELBANEN. Ook daarop kan op de drie toernooidagen gespeeld worden.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Dinsdag 21 juni het Damesdubbel
  • Donderdag 23 juni het Herendubbel
  • Vrijdag 24 juni het Gemengd dubbel

Er zal weer met een vaste partner worden gespeeld op het onderdeel TENNIS of PADEL.

Eind april krijg je van ons via een tweede mail uitgebreide informatie over deze drie toernooidagen inclusief de te volgen inschrijfprocedure voor belangstellenden.

Met vriendelijke groet, Gerard Versteeg.

P.S. Als je in de toekomst geen @mails over dit toernooi wilt ontvangen, geef dat dan even aan mij door via g.versteeg@planet.nl.