50+ Toernooi 2023

Informatie 50-plustoernooien. ( INSCHRIJVING GESLOTEN vanaf 14-06-2023 )

Dit jaar zullen tijdens het ‘Austerlitz Open’ op de tennisvelden van Austerlitz voor het 15e jaar drie 50-plustoernooien worden gehouden. De volgende data kunnen worden genoteerd:

Dinsdag 20 juni          : Damesdubbel

Donderdag 22 juni     : Herendubbel

Vrijdag 23 juni           : Gemengd dubbel

Vanaf woensdag 3 mei kan er voor deze toernooidagen worden ingeschreven voor deelnemers met de speelsterkte 6,7,8 of 9. Er zal in twee categorieën worden gespeeld:

In de A-groep is er plaats voor de wat sterkere spelers en speelsters, in de B-groep zijn de wat minder sterkere spelers en speelsters van harte welkom. Ook is het mogelijk om via A/B de indeling aan de organisatie over te laten. We hopen dat via deze indeling de onderlinge krachtsverschillen minder groot zullen zijn.

Meer info:

  • Op woensdag 14 juni sluit de inschrijving.
  • Gelieve via www.svausterlitz-tennis.nl in te schrijven. Voor wie dit niet mogelijk is, liggen in de kantine van de sv Austerlitz inschrijfformulieren.
  • Deelnemers zijn op de speeldagen vanaf 09.30 uur van harte welkom. De koffie of thee met iets lekkers staat dan klaar. Ook zal de organisatie ’s middags weer een lunch verzorgen.
  • De prijsuitreiking vindt omstreeks 16.00 uur plaats.
  • Het inschrijfgeld per dagtoernooi, per persoon bedraagt wederom  €  10,-.
  • Indien er nog vragen zijn, kunt u telefonisch contact opnemen met Gerard Versteeg (0343-491513) of mailen met hem (g.versteeg@planet.nl).

U wordt uitgenodigd om enthousiaste tennissers binnen uw omgeving te wijzen op deze drie toernooidagen. 

Inschrijving is vanaf 14-06-2023 gesloten!

Gerard Versteeg