Algemeen

Welkom op de website van SV Austerlitz, sectie tennis.

OMNI vereniging SV Austerlitz

Anno 2020 is SV Austerlitz een actieve OMNI vereniging met vier bloeiende sportsecties: Voetbal, Tennis, Klaverjassen en Darts. De officiële clubkleuren zijn rood en wit.

Zie voor meer informatie over de OMNI vereniging: https://svausterlitz.webnode.nl/algemeen/

Tennis

Het tennispark ligt in het fraaie en bosrijke dorp Austerlitz, nabij de welbekende Pyramide van Austerlitz.

Bij ons kunt u het hele jaar door tennissen. Aangezien wij de beschikking hebben over zes verlichte kunstgrasbanen, is het alleen bij extreme weersomstandigheden (sneeuw / ijs) niet mogelijk om gebruik te maken van de tennisbanen. Drie van de zes tennisbanen zijn multifunctioneel en kunnen ook door de sectie Voetbal gebruikt als trainingsveld.

Ons ledenbestand is opgebouwd uit alle leeftijdscategorieën. Zowel overdag als ‘s avonds is er voldoende gelegenheid om te tennissen. Wij werken met een afhangsysteem, dus ook bij druk bezette banen is er voldoende gelegenheid om te spelen.

Het tennisseizoen loopt bij ons van 1 april t/m 31 maart. Naast een regulier tennislidmaatschap, bieden wij ook een winterlidmaatschap. Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 31 maart. Gedurende het tennisseizoen worden diverse activiteiten georganiseerd, die zijn afgestemd op alle leden van onze vereniging. Zowel jeugdleden, recreanten als wedstrijdspelers komen bij ons voldoende aan bod.

Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen op onze site en hopen u binnenkort als lid te kunnen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Sectie Tennis