Lessen

Wil je tennislessen volgen? Dat kan!

Tennislessen bij SV Austerlitz worden gegeven door onze enthousiaste en zeer goede tennisleraar Nick Mettes. Nick verzorgt lessen voor zowel de Senioren- als Jeugdleden van onze mooie vereniging.

LET OP! TENNISLESSEN ZIJN ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR LEDEN VAN ONZE TENNISVERENIGING SV AUSTERLITZ SECTIE TENNIS

Interesse? Schrijf je snel in als lid van onze vereniging en schrijf je vervolgens in op de website van onze tennisleraar: www.mytennismatching.nl

Kan je stiekem niet wachten op de lessen heb je hier wat tips en tricks!

Beste tennisser,

Wij willen er voor de volledigheid op wijzen dat op elke vereniging waar wij tennislessen verzorgen, alleen les genomen kan worden indien u lid bent of wordt van de tennisvereniging. Indien dit niet het geval is, kunnen wij geen toegang tot de les verlenen totdat de inschrijving is afgerond. De inschrijving voor de tennislessen zelf via deze website of via de persoonlijke uitnodiging per e-mail, betekent nog niet dat u automatisch ingeschreven bent of wordt bij de betreffende tennisvereniging. Dit is een aparte administratieve procedure. Voor de specifieke regels hieromtrent verwijzen wij u naar de website van de vereniging. Wij vertrouwen erop u voldoende geïnformeerd te hebben.

Mettes Tennisschool