Tennis en Padel Lessen

Wil je tennis / padel lessen volgen? Dat kan!

Tennis en Padel lessen bij SV Austerlitz worden gegeven door onze enthousiaste en zeer goede tennis en padel leraren Nick Mettes ( tennis en padel ) en Nanda van Dijk ( padel ). Nick en Nanda verzorgen de lessen voor zowel de Senioren- als Jeugdleden van onze mooie vereniging.

Er is nog plek komende Winter om lessen te volgen! kijk op onderstaande PDF voor de opties en meld je snel aan!

Interesse? Schrijf je snel in als lid van onze vereniging en schrijf je vervolgens in op de website van onze tennisleraar: www.tennisschoolmettes.nl

Kan je stiekem niet wachten op de lessen heb je hier wat tips en tricks!

Beste Tennisser en Padeller,

Wij willen er voor de volledigheid op wijzen dat op elke vereniging waar wij tennis / padel lessen verzorgen, alleen les genomen kan worden indien u lid bent of wordt van de vereniging. Indien dit niet het geval is, kunnen wij geen toegang tot de les verlenen totdat de inschrijving is afgerond. De inschrijving voor de tennis / padel lessen zelf via deze website of via de persoonlijke uitnodiging per e-mail, betekent nog niet dat u automatisch ingeschreven bent of wordt bij de betreffende vereniging. Dit is een aparte administratieve procedure. Voor de specifieke regels hieromtrent verwijzen wij u naar de website van de vereniging. Wij vertrouwen erop u voldoende geïnformeerd te hebben.

Mettes Tennisschool