KNLTB-CLUB app

Uitleg installatie KNLTB ClubApp en digitaal afhangen op afstand

Bij de opstarten van het tennis in coronatijd voor zowel jeugd als senioren geldt dat altijd op afspraak wordt getennist. Iedereen wordt gevraagd vooraf via het digitale afhangbord in de KNLTB ClubApp een speeltijd af te hangen.

Op de site van de KNLTB vind je uitgebreide informatie over de installatie en het gebruik van de KNLTB Clubapp. Heb jij de nieuwste versie van de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon? Download die dan in de Apple store (IOS) of Google play (Android).

Selecteer vervolgens je vereniging (zoek op “Austerlitz”) en vul je bondsnummer in en geef je wachtwoord op. Als je die niet (meer) weet kies dan voor ‘reset’. Je krijgt dan de mogelijkheid een (nieuw) wachtwoord in te stellen via een link op je e-mailadres waarmee je bekend bent bij de KNLTB.

Het kan zijn dat de reset niet werkt, bijvoorbeeld omdat je de ClubApp nooit eerder hebt gebruikt. Neem dan contact op met mailnaar@svausterlitz.nl om jouw inloggegevens opnieuw te ontvangen.


Instructie voor Digitaal afhangen

In de ClubApp is het vervolgens vrij simpel:

  1. Open de App
  2. Click op het tweede icoon onderaan het scherm “Spelen”
  3. Click rechtsboven op “Baan reserveren”
  4. Kies een tijdstip voor vandaag of click rechtsboven via het kleine agenda icoontje omde agenda open te klappen en een datum en tijdstip te kiezen
  5. Click op een groen plusje om een tijdstip te reserveren
  6. Voeg een speler toe door op het zwarte plusje te clicken (via zoeken kan je iemandselecteren), selecteer de speler, en click onderaan op “Speler toevoegen”
  7. Click vervolgens op “reserveren”
  8. De reservering is vervolgens te zien bij “home”(1e vakje links onderaan het scherm)
  9. Zowel jij als je medespeler(s) ontvangen per mail een bevestiging van de reservering.
LedenHandleiding_ClubApp2_2021