Laddercompetitie SV Austerlitz 20/21

Doe jij ook mee aan de laddercompetitie?                

De Laddercompetitie is niet alleen een mooie manier om jezelf sportief te meten met anderen, maar ook een uitstekende manier om beter te gaan tennissen, nieuwe leden te leren kennen en tennismaatjes te vinden. Het zorgt voor meer binding binnen de club!!

Wat is de laddercompetitie?

Bij een laddercompetitie dagen spelers elkaar uit voor een wedstrijdje tennis. De lager geplaatste speler daagt een hoger geplaatste speler uit en als de uitdager wint, stijgt zijn positie op de ladder. Je positie op de ladder bepaalt aan het einde van het seizoen wie de laddercompetitie wint.

Hoe werkt het? 

In de KNLTB Club App kan je je inschrijven voor de laddercompetitie, spelers uitdagen, een baan reserveren, de uitslag invoeren en je positie op de ladder bekijken. Gebruik je de Club app nog niet download deze dan in de app store.  

Na het downloaden van de KNLTB Club App, ga je naar de balk onderin de app, klik op spelen en vervolgens wedstrijden. Vervolgens zie je het blokje over de laddercompetitie.  Je kan voor een uitdaging kiezen uit 4 spelers die boven je staan in de ladder. Je daagt een van deze clubgenoten uit en maakt een afspraak om te gaan spelen.

Vergeet niet bij het plannen van een wedstrijd ook via de clubapp een baan  te reserveren!!!!  Na afloop voer je de uitslag in de Club App in.

Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving en de spelers zorgen zelf voor de ballen.

Tot hoe lang duurt de competitie? 

De laddercompetitie loopt van 01 november 2020 tot 28 maart 2021. Speel dus voldoende wedstrijden.

Meer info kan je halen op de website onder het kopje Competities en Toernooien.