Gelukkig Nieuwjaar!!

Beste Leden,

Allereerst namens het bestuur een zeer gelukkig, gezond en sportief 2020 gewenst. Dat we allen elkaar maar veel op de tennisbaan tegen mogen komen en er een mooi jaar van gaan maken met z’n allen.

Nieuw jaar, nieuw begin!”

Ik wil jullie allen van harte welkom heten op onze nieuwe site van de sectie tennis. We hebben er heel wat uurtjes in gestoken en naar ons idee zeer de moeite waard. We willen het met deze site allemaal wat makkelijker maken voor een ieder van ons. We zijn dan ook zeer benieuwd naar jullie mening hierover. We zullen binnenkort een enquête opstellen voor de site.

Wat ook nieuw is, zijn de nieuwsbrieven. Van alle secties hebben we mailgroepen gemaakt zodat we gerichter nieuwsbrieven kunnen versturen naar de specifieke sectieleden.

Kijk gewoon wat rond op de site en laat je verrassen. Zo hebben we ook een vacature site! Dus wil je iets doen voor onze vereniging, schroom dan niet om hier eens een kijkje te nemen, of meld je aan als vrijwilliger voor iets anders. Alle functies / taken draaien op vrijwilligers binnen onze vereniging en daar hebben we er nooit genoeg van!

Laten we er met z’n allen een heel mooi en sportief jaar van maken. Laten we allen het glas heffen en vol voor het nieuwe jaar gaan!

We zien jullie allen graag tijdens het nieuwjaarsspektakel 2020 op 4 januari 2020 vanaf 15:00 uur!

Met vriendelijke groet,

namens het Bestuur van SV Austerlitz en Websitebeheer

Als je iets nieuws wilt beginnen moet je het oude achter je laten

1 gedachte over “Gelukkig Nieuwjaar!!”

  1. Mijn complimenten aan iedereen die zich heeft ingezet om de nieuwe website ook per nieuw jaar in de lucht te hebben! En dat is zeker geen kwestie van druk op de knop. Het ziet er Top uit en staat symbool voor de weg die we in 2020 gaan met onze vereniging: …het oude achter ons laten.
    Tot 4 januari!

    Hartelijke groet,
    Ivy

Geef een antwoord