Padel-Banen voortgang

SV Austerlitz gaat Padel-banen bouwen!!

Volg hier alle ontwikkelingen komende tijd.

Laten we samen aan de toekomst gaan bouwen!

Schrijf je onder op de pagina in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


13-02-2022: De Padelbanen zijn klaar!! er kan ingeschreven worden via de site, eerst voor eigen leden en daarna voor nieuwe leden.! eerste dag al 26 eigen leden voetbal en tennis die zich ingeschreven hebben. Dit beloofd wat… haha We hebben 2 inloopdagen, 19 februari tussen 13:00uur en 16:00uur en 22 februari 2022 tussen 19:00uur en 22:00uur. zien we jullie daar? meld je even aan via mailnaar@svausterlitz.nl

Hier alvast een LINK naar een pagina waar wat tips en trucs staan over Padel!

29-01-2022: Vanaf heden kunnen mensen die interesse hebben om bij onze mooie vereniging te komen pedellen of tennissen zich inschrijven! Klik Hier om je in te schrijven!

29-01-2022: Komende week word de ondergrond van de padelbanen gekeurd en dan zou de mat erop kunnen. dit wil de legger zsm doen. dus mocht het komende 3 weken een beetje deze temperatuur blijven, kan het zomaar dat we al snel kunnen genieten van onze mooie nieuwe banen!

27-01-2022: De ombouw van de banen zijn klaar! weer een mijnpijl! op naar de laatste. de grasmat.. word vervolgd .

24-01-2022: Het is een tijdje stil geweest, maar we zijn weer vol bezig! op dit moment worden de padelkooien opgebouwd en word het weer wachten op de kunstgrasmat. Deze kan er helaas pas ingelijmd worden op het moment dat het buiten 9 graden dag en nacht is. kijk ook is op onze Instagram of Facebook pagina’s.

10-11-2021: Baan 4-5-6 zijn klaar om bespeelt te worden! alle tennisleden kunnen zich weer inplannen op deze banen. Er komen nog nieuwe netten en netpalen en de banen moeten nog gekeurd worden door de KNLTB. Dit word op een later tijdstip gedaan ( waarschijnlijk tegelijk met de oplevering van de Padel-banen). De planning op dit moment is dat er over +/- 2 weken begonnen word met de 2 Padel-banen. Zodra we definitief horen wanneer ze komen zullen we dit communiceren en zal baan 3 definitief gesloten worden. Baan 2 zal ook af en toe gesloten zijn tijdens te bouw.

02-11-2021: We hebben een facebook en een Instagram account speciaal voor tennis en padel! Iemand die het leuk vind om deze bij te houden met alle nieuwtjes omtrent Tennis en Padel? geef het aan! via mailnaar@svausterlitz.nl

Hieronder de 2 linkjes naar onze nieuwe pagina’s!

01-11-2021: Fase 2 gaat beginnen! binnen een paar uurtjes hadden ze de oude matten eraf! ( het lijkt zo simpel maar schijn bedriegt )

31-10-2021: Fase 2 gaan vanaf morgen van start! Het is weer een maandje rustig geweest in de bouw naar mooie nieuwe dingen op onze vereniging, maar vanaf morgen begint de grootste hinder voor de leden! Baan 3 t/m 6 gaan dicht. Vanaf 01-11-2021 om 07:00uur gaan ze beginnen met de toplagen vervangen van baan 4-5-6 en aansluitend gelijk de fundering voor de 2 padel-banen op baan 3. We hopen dat de vervanging van de toplagen deze week is afgerond. Even een slag om de arm ivm het weer van komende dagen..


23-09-2021: Led-Lampen zijn geplaatst! Ze hebben vandaag met wat vertraging alle Ledlampen geplaatst! wat een licht! alleen voor baan 5 moeten ze even terugkomen om de lampen iets beer af te stellen. In december komt er nog een module in de masten zodat we hem op afstand kunnen bedienen. We bedanken ook Wesley Van Grondelle die de 2 dagen klaar heeft gestaan om de heren te helpen met de elektra in de kast en in de masten.


10-09-2021: Crowdfunding SV Austerlitz
Voor het goedgekeurde businessplan padelbanen, vervanging toplagen tennisbanen 4 t/m 6 en LED-verlichting wil de SV Austerlitz een deel financieren door geld te lenen van haar leden. Het gaat om een bedrag van maximaal € 50.000.
Inschrijving voor leden is mogelijk voor leningsbedragen van € 2.500 of € 5.000, waarbij er de keuze is tussen 1% of 2% als rentepercentage van de lening. Het rentepercentage van 1% geeft de mogelijkheid de SV Austerlitz een extra steuntje in de rug te geven. De voor de SV Austerlitz meest voordelige inschrijvingen worden geselecteerd, waarbij de SV Austerlitz ook rekening houdt met het tijdstip van binnenkomst van de inschrijving. Indien nodig zal de toekenning per loting bepaald worden.
De aflossingstermijn van de leningen bedraagt maximaal 10 jaar. Het streven is de eerst 4 jaar niet af te lossen en om vanaf het 5e jaar elk jaar € 10.000 af te lossen van de uitstaande leningen. Echter, in de leningsovereenkomst zal opgenomen worden dat de SV Austerlitz het recht voorbehouden is om altijd eerder af te lossen. De leningsverstrekker kan vanaf het 5e jaar elk jaar aangeven of hij wil dat de lening wordt afgelost. Hiermee zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden. Indien nodig wordt per loting bepaald welke leningen worden afgelost. Inschrijving is tot 1 november 2021, KLIK hier voor het inschrijfformulier


09-09-2021: Yes! Fase 1 gaat beginnen! op woensdag 15 en donderdag 16 september zijn alle tennisbanen gesloten. Dit omdat de nieuwe Led lampen opgehangen gaan worden. vanaf donderdag 16 september om 19:00uur kunnen de banen weer gebruikt worden!


05-08-2021: Kijk is bij onze sponsor voor materialen voor Padel en Tennis. druk op het logo om naar de website te gaan.


04-08-2021: BREAKING! We hebben de ALV gehad! 04-08-2021 hebben alle aanwezigen ( zowel digitaal als fysiek ) besloten om in te stemmen met alle plannen. We krijgen Padel-banen!! joehoe!! op deze site zal alle info komen over de voortgang, en straks als de bouw begint regelmatig foto’s! Wij hebben er zin in!


16-07-2021: We hebben alle offerte’s binnen en hebben als groep besloten er met 1 door te gaan. we zetten alles op een rijtje en zullen begin augustus een spoed ALV organiseren om toestemming te verkrijgen van de leden. Uiterlijk 10 dagen voor de spoed ALV zullen de stukken verstuurd worden naar de leden. De groep is heel blij met het resultaat en kunnen niet wachten om het met jullie te delen en te presenteren. We zullen alleen de Padel plannen tijdens de spoed ALV behandelen. De rest word op een ander moment behandeld. We proberen zo veel als mogelijk een fysieke ALV te organiseren, maar zullen ook een digitale ALV ernaast aanmaken zodat iedereen die niet fysiek aanwezig kan/wil zijn toch de kans krijgt om aan te sluiten vanaf thuis of vakantieadres oid.


08-04-2021: Achter de schermen wordt er volop gewerkt en gekeken naar de mogelijkheden van de aanleg Padelbanen, het tennispark te voorzien van LED-verlichting, mogelijkheden mbt Beachsporten en alles wat daar verder nog bij komt kijken. Er lag een mooi compleet eerste businessplan wat ook in een brainstormsessie met een aantal leden van de vereniging is besproken en wat klaar was voor een Algemene Leden Vergadering. In dit ambitieuze plan was uitgegaan van de aanleg Padelbanen en Beachsportbanen. Maar, door het wegvallen van verhuuropbrengsten van de Beachsportbanen is de haalbaarheid hiervoor helaas nu te beperkt en is de Baancommissie nu bezig met nieuwe offertes opvragen en het plan aan het herschrijven naar een mooi nieuw businessplan voor herinrichting van de tennisbanen 4 t/m 6. Zodra het businessplan klaar is zal de Baancommissie dit plan graag in een extra Algemene Leden Vergadering aan jullie presenteren en toelichten.


27-02-2021: Op dit moment zijn alle Enquete’s binnen en worden verwerkt. Dit word verwerkt in onder andere een Businessplan betreffende Padel en Beachsports. Zodra deze klaar is ( verwachting binnen 2 weken ) zal er een ALV ingepland gaan worden om alle info te delen met onze leden en toestemming te vragen om door te mogen gaan.


Onderstaand wat info over Padel.