Padel en Beachtennis

SV Austerlitz is aan het onderzoeken hoe we in de toekomst in kunnen gaan met onze mooie vereniging

We houden jullie graag op de hoogte van ons onderzoek om Padel en Beachsports bij ons op het park te realiseren.


16-07-2021: We hebben alle offerte’s binnen en hebben als groep besloten er met 1 door te gaan. we zetten alles op een rijtje en zullen begin augustus een spoed ALV organiseren om toestemming te verkrijgen van de leden. Uiterlijk 10 dagen voor de spoed ALV zullen de stukken verstuurd worden naar de leden. De groep is heel blij met het resultaat en kunnen niet wachten om het met jullie te delen en te presenteren. We zullen alleen de Padel plannen tijdens de spoed ALV behandelen. De rest word op een ander moment behandeld. We proberen zo veel als mogelijk een fysieke ALV te organiseren, maar zullen ook een digitale ALV ernaast aanmaken zodat iedereen die niet fysiek aanwezig kan/wil zijn toch de kans krijgt om aan te sluiten vanaf thuis of vakantieadres oid.

08-04-2021: Achter de schermen wordt er volop gewerkt en gekeken naar de mogelijkheden van de aanleg Padelbanen, het tennispark te voorzien van LED-verlichting, mogelijkheden mbt Beachsporten en alles wat daar verder nog bij komt kijken. Er lag een mooi compleet eerste businessplan wat ook in een brainstormsessie met een aantal leden van de vereniging is besproken en wat klaar was voor een Algemene Leden Vergadering. In dit ambitieuze plan was uitgegaan van de aanleg Padelbanen en Beachsportbanen. Maar, door het wegvallen van verhuuropbrengsten van de Beachsportbanen is de haalbaarheid hiervoor helaas nu te beperkt en is de Baancommissie nu bezig met nieuwe offertes opvragen en het plan aan het herschrijven naar een mooi nieuw businessplan voor herinrichting van de tennisbanen 4 t/m 6. Zodra het businessplan klaar is zal de Baancommissie dit plan graag in een extra Algemene Leden Vergadering aan jullie presenteren en toelichten.

27-02-2021: Op dit moment zijn alle Enquete’s binnen en worden verwerkt. Dit word verwerkt in onder andere een Businessplan betreffende Padel en Beachsports. Zodra deze klaar is ( verwachting binnen 2 weken ) zal er een ALV ingepland gaan worden om alle info te delen met onze leden en toestemming te vragen om door te mogen gaan.


Onderstaand de impressie van situatie met Beach-banen;

Flyer-SV-Austerlitz-V2-2