Padel-Banen voortgang

SV Austerlitz gaat Padel-banen bouwen!!

Volg hier alle ontwikkelingen komende tijd.

Laten we samen aan de toekomst gaan bouwen!

Schrijf je onder op de pagina in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


10-09-2021: Crowdfunding SV Austerlitz
Voor het goedgekeurde businessplan padelbanen, vervanging toplagen tennisbanen 4 t/m 6 en LED-verlichting wil de SV Austerlitz een deel financieren door geld te lenen van haar leden. Het gaat om een bedrag van maximaal € 50.000.
Inschrijving voor leden is mogelijk voor leningsbedragen van € 2.500 of € 5.000, waarbij er de keuze is tussen 1% of 2% als rentepercentage van de lening. Het rentepercentage van 1% geeft de mogelijkheid de SV Austerlitz een extra steuntje in de rug te geven. De voor de SV Austerlitz meest voordelige inschrijvingen worden geselecteerd, waarbij de SV Austerlitz ook rekening houdt met het tijdstip van binnenkomst van de inschrijving. Indien nodig zal de toekenning per loting bepaald worden.
De aflossingstermijn van de leningen bedraagt maximaal 10 jaar. Het streven is de eerst 4 jaar niet af te lossen en om vanaf het 5e jaar elk jaar € 10.000 af te lossen van de uitstaande leningen. Echter, in de leningsovereenkomst zal opgenomen worden dat de SV Austerlitz het recht voorbehouden is om altijd eerder af te lossen. De leningsverstrekker kan vanaf het 5e jaar elk jaar aangeven of hij wil dat de lening wordt afgelost. Hiermee zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden. Indien nodig wordt per loting bepaald welke leningen worden afgelost. Inschrijving is tot 1 november 2021, KLIK hier voor het inschrijfformulier


09-09-2021: Yes! Fase 1 gaat beginnen! op woensdag 15 en donderdag 16 september zijn alle tennisbanen gesloten. Dit omdat de nieuwe Led lampen opgehangen gaan worden. vanaf donderdag 16 september om 19:00uur kunnen de banen weer gebruikt worden!


05-08-2021: Kijk is bij onze sponsor voor materialen voor Padel en Tennis. druk op het logo om naar de website te gaan.


04-08-2021: BREAKING! We hebben de ALV gehad! 04-08-2021 hebben alle aanwezigen ( zowel digitaal als fysiek ) besloten om in te stemmen met alle plannen. We krijgen Padel-banen!! joehoe!! op deze site zal alle info komen over de voortgang, en straks als de bouw begint regelmatig foto’s! Wij hebben er zin in!


16-07-2021: We hebben alle offerte’s binnen en hebben als groep besloten er met 1 door te gaan. we zetten alles op een rijtje en zullen begin augustus een spoed ALV organiseren om toestemming te verkrijgen van de leden. Uiterlijk 10 dagen voor de spoed ALV zullen de stukken verstuurd worden naar de leden. De groep is heel blij met het resultaat en kunnen niet wachten om het met jullie te delen en te presenteren. We zullen alleen de Padel plannen tijdens de spoed ALV behandelen. De rest word op een ander moment behandeld. We proberen zo veel als mogelijk een fysieke ALV te organiseren, maar zullen ook een digitale ALV ernaast aanmaken zodat iedereen die niet fysiek aanwezig kan/wil zijn toch de kans krijgt om aan te sluiten vanaf thuis of vakantieadres oid.


08-04-2021: Achter de schermen wordt er volop gewerkt en gekeken naar de mogelijkheden van de aanleg Padelbanen, het tennispark te voorzien van LED-verlichting, mogelijkheden mbt Beachsporten en alles wat daar verder nog bij komt kijken. Er lag een mooi compleet eerste businessplan wat ook in een brainstormsessie met een aantal leden van de vereniging is besproken en wat klaar was voor een Algemene Leden Vergadering. In dit ambitieuze plan was uitgegaan van de aanleg Padelbanen en Beachsportbanen. Maar, door het wegvallen van verhuuropbrengsten van de Beachsportbanen is de haalbaarheid hiervoor helaas nu te beperkt en is de Baancommissie nu bezig met nieuwe offertes opvragen en het plan aan het herschrijven naar een mooi nieuw businessplan voor herinrichting van de tennisbanen 4 t/m 6. Zodra het businessplan klaar is zal de Baancommissie dit plan graag in een extra Algemene Leden Vergadering aan jullie presenteren en toelichten.


27-02-2021: Op dit moment zijn alle Enquete’s binnen en worden verwerkt. Dit word verwerkt in onder andere een Businessplan betreffende Padel en Beachsports. Zodra deze klaar is ( verwachting binnen 2 weken ) zal er een ALV ingepland gaan worden om alle info te delen met onze leden en toestemming te vragen om door te mogen gaan.


Onderstaand wat info over Padel.